A M R O  A U T O AUTO CHECK CENTER
Prima pagină Despre noi Mecanică Caroserie & Vopsitorie Stație ITP Servicii Parteneri Galerie foto Contact
 
 
AUTONET IMPORT S.R.L., înființată în anul 1996, are sediul central în Satu Mare. Activitatea firmei o constituie importul și distribuția pieselor de schimb pentru autoturisme și autoutilitare. Datorită unei dezvoltări dinamice, AUTONET a devenit unul dintre cei mai remarcați importatori și distribuitori de piese auto din România.

Firmă înființată în anul 1994 de un mic grup de prieteni care a transformat în realitate o idee pe cât de simplă, pe atât de grandioasă în domeniul importului și distribuției de piese auto.

April '91 S.R.L., a fost fondată în 1991 în Brașov, județul Brasov și este o companie recunoscută pe plan local pentru promptitudinea cu care colaborează cu partenerii de afaceri.

Firma POLISERV J.G. s-a dezvoltat de-a lungul anilor, ajungând astăzi una dintre cele mai mari firme în domeniu din Ploiești. Distribuitor autorizat a firmelor DACIA și RENAULT, comercializează piese de schimb pentru mărcile mai sus menționate.

Grupul "SPRINT" a luat ființă în anul 1994, beneficiind de o experiență de mai mulți ani în Vestul Europei în domeniul reparației și întreținerii caroseriilor, ajungând în momentul de față lider pe piața romînească a echipamentelor și produselor pentru tinichigerie și vopsitorie auto.

Inființată în februarie 1994 ca reprezentanță în România a concernului german Adolf Würth GmbH&Co. KG, Würth România s.r.l. a devenit în scurt timp o firmă de top pe piața românească în domeniul elementelor de asamblare, sistemelor de ancorare, adezivilor, etanșanților și a cosmeticelor auto.